Masca a devenit un accesoriu indispensabil în ultimele luni, deci toată lumea s-a conformat. Pe când machiajul s-a concentrat în zona ochilor sau a devenit mult mai natural, am migrat spre coafuri ce ne țin părul aranjat toată ziua, iar cocul este o alegere extrem de simplă pe care o poate face oricine.

Vezi în continuare câteva cocuri pentru care să optezi în această primăvară

Cocul messy 

Coafura preferată a tuturor o reprezintă cocul messy. Arată chic și este extrem de simplu de realizat. Acest coc este afișat de toată lumea, de la vedete ca Shay Mitchell Gigi Hadid, la trendsetteri ce participă la Săptămânile Modei.

Cocul de balerină 

Urmează cocul de balerină, pe care toți îl cunoaștem și pentru care optăm atunci când fie vrem să punem accent pe trăsăturile noastre sau pe machiajul pentru care optăm.

Cocul elegant 

Cocul jos reprezintă o alegere perfectă pentru o ținută mult mai elegantă. În caz că vrei să ai parte de o apariție rafinată, optează pentru ca partea de sus să fie în stilul wet hair look.

Două cocuri mici 

Dacă vrei să trezești la viața rebela din tine sau să aduci puțină veselie în ținuta aleasă, coafurile copilărești sunt extrem de potrivite. Optează pentru două cocuri mai mici și adaugă piese sau accesorii rafinate pentru a nu te duce într-o zonă mult prea optimistă.

Sursa

Distribuie articolul: