Ce pot avea în comun o femeie de afaceri și o interpretă de folclor? „Ei bine, simplu, pe noi două, ne-a unit pasiunea pentru arta fotografică. De data asta, am provocat-o pe Diana Ballerini să vină cu mine ÎNAPOI LA RĂDĂCINI”, povestește Viorica Lupu, interpreta de folclor. Vedeți și voi ce a ieșit și cum apar cele două, în straie tradiționale, vechi, și cu accesorii deosebite, pline de istorie.

„Eu și Diana lucrăm de mult timp cu fotograful Petrică Platon și prin prisma lui am făcut cunoștință. Am zis într-o glumă: „hai să încercăm un proiect fotografic comun” și uite așa peste cateva zile am provocat-o pe Diana să îmbrace portul tradițional și să realizăm o serie de fotografii în cadrul aceluiași proiect ÎNAPOI LA RĂDĂCINI”, povestește pentru EA.md Viorica Lupu.

Ședință foto plină de peripeții

„Nu a fost ușor, am avut peripeții destule. De la cărat recuzită pe dealurile de la SAHARNA, la picioare umflate, o căldură nebună și muuuulte pișcături de țânțari. Dar a fost și haios, am râs cu poftă și am savurat procesul, pentru că toți trei ( eu, Diana și Petru) suntem firi nebunatice și pline de energie”, mai spune Viorica.

Diana Ballerini: „Credeam că nu mai ajung la Chișinău”

„Căutăm cu Petru o locație pentru o ședință foto și am apelat la Viorica. Ea cunoaște zona. Și așa, umblând pe dealuri la propriu ne-a venit ideea și acceptat din prima provocarea Vioricăi. Mai urmează încă ceva interesant, dar vă povestim mai târziu. A fost o colaborare tare frumoasă și interesantă cu multe peripeții. Eu m-am și accidentat, de că credeam că nu mai ajung la Chișinău de la Saharna, la volan. La un moment ei râdeau că prea mult tac, că toată ziua am fost tare veselă, dar eu tăceam de durere (mă durea piciorul groaznic) și eram cea responsabilă să îi aduc acasă. Dar nimic nu se face ușor și frumos. Fiți cu ochii pe noi că venim cu un alt proiect tare frumos și va apărea un nou participant”, a spus Diana pentru EA.md.