A fost campioana sezonului cinci al emisiunii-concurs „Vocea României”! Componentă a echipei lui Tudor Chirilă, a fost preferata publicului şi a luat premiul de 100.000 de euro. Visul Cristinei Bălan era să se mute la ţară. În 2017 a reuşit să-şi construiască o casă la 15 kilometri de Bucureși, unde stă alături de familie şi de socri.


Inițial, Cristina Bălan, în vârstă de 36 de ani era hotărâtă să investească o parte din cei 100.000 de euro într-un centru destinat copiilor cu sindromul Down. Din cauza birocraţiei, solista şi soţul ei, muzicianul Gabriel Bălan, au întâmpinat obstacole, aşa că au renunţat deocamdată la acest proiect. În schimb, cei doi au reuşit să-şi vadă împlinit un alt vis: acela de a evada din nebunia Capitalei.

c52-3-bd-4-2col

c42-3-bd-5-2col

Astfel, din acest an, soţii Bălan şi cei doi puşti, Toma David şi Matei Nikolas, au izbutit să se mute la ţară, într-o căsuţă ridicată în curtea socrilor, într-o comună vestită pentru hărnicia sătenilor.

„A fost o schimbare radicală, mai ales pentru copiii noştri, Toma şi Matei, care acum au patru ani jumătate. Acum facem naveta. Părinţii lui Gabi şi-au cumpărat casa acum 15 ani şi ne-am construit o casă, cu banii de la „Vocea României”, în curtea socrilor. Dimineaţa, micuţii rup uşa în două, stau afară tot timpul, iar seara se lasă cu lacrimi şi suspine, întrucât nu vor să mai intre în casă.”

c32-3-bd-3-2col_0

„Avem patru câini şi 11 pisici. Mama lui Gabi tocmai a luat 30 de găini de ouă, fiindcă noi nu mâncăm carne. La ţară simţi că trăieşti, ai aer curat. Puştii încă nu merg la grădiniţă, fiindcă sistemul nu asigură grădiniţe pentru copii cu nevoi speciale. De aceea, vrem să facem „Tabăra de zâmbete”, destinată puştilor cu sindrom Down”, au mărturisit soții Bălan pentru click.ro.

Foto: click.ro