Mare le-a fost mirarea părinților atunci când la investigație au fost anunțați că viitoarea mămică poartă în burtică nu unul ci 7 copii. Dar și mai mare le-a fost mirarea când în loc de 7 s-au născut 9. Un caz real cu final fericit.

Halima Cisse, în vârstă de 25 de ani, a născut nouă copii, cu doi în plus față de ceea ce arătase investigațiile medicale. Astfel femeia a intrat în clubul extrem de redus al mamelor de nonupleți, potrivit The Guardian, relatează Digi24.ro.

Femeia ar fi trebuit să nască șapte bebeluși, conform testelor cu ultrasunete efectuate, însă doi dintre frați pur și simplu nu au putut fi văzuți. Toți copiii au fost născuți prin cezariană.

Femeia a născut cinci fete și patru băieți

„Mama și bebelușii se descurcă bine până în prezent”, a declarat ministrul sănătății din Mali, Fanta Siby, pentru Agenția France-Presse, adăugând că a fost ținută la curent în permanență cu situația de către medicul malian care a însoțit-o pe Cisse în Maroc.

Femeia urmează să se întoarcă acasă peste câteva săptămâni.

Medicii au fost îngrijorați cu privire la sănătatea femeii, potrivit presei locale, precum și cu privire la șansele de supraviețuire ale bebelușilor ei. Cazurile de nonupleți sunt extrem de rare. Complicațiile medicale la nașterile multiple de acest fel duc deseori la decese ale copiilor.

Distribuie articolul: