Mai mulți actori din popularul serial Game of Thrones s-au infectat cu coronavirus. Actrița britanică Indira Varma, care a jucat rolul Ellaria Sand, a vorbit despre acest lucru pe pagina sa de Instagram.

„Am fost afectată și eu de acest virus, și este destul de neplăcut. Aveți grijă de voi și fiți sănătoși”, a relatat Varma.

Sursă: glamour.ru

De asemenea, actrița și-a exprimat regretul că a fost nevoită să anuleze repetițiile piesei „Pescărușul” cu participarea ei: „Sperăm să ne întoarcem curând și să vă îndemnăm pe toți să ne susțineți când se va întâmpla acest lucru”. Este curios că, împreună cu Irma, producția este interpretată încă de o vedetă a Game of Thrones, Emilia Clark.

Mai devreme se știa că coronavirusul a fost diagnosticat la un alt actor din Game of Thrones, Christopher Heavier, care l-a interpretat pe Tormund the Giant Death. Conform unor rapoarte, un alt actor din popularul serial, irlandezul Aidan Gillen, care a jucat rolul lui Petir Bailish, a fost diagnosticat și cu noul tip de virus.

Sursă: glamour.ru

Actorii Game of Thrones nu sunt singurele celebrități care au fost infectați cu un virus periculos. Printre cei infectați s-au numărat și Prințul de Monaco Albert II, actrița Olga Kurylenko, Tom Hanks și soția sa Rita Wilson, precum și actorul britanic Idris Elba. Toți sunt în carantină la domiciliu.

Sursă: glamour.ru

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: