Probabil te-ai confruntat și tu de multe ori cu dilema: „ce serial să mai privesc?”. Noi îți propunem cinci seriale noi, care la sigur vă vor relaxa în zilele de weekend, pe care le puteți privi atât împreună cu partenerul, cât și singură.

  1. „Halston” – este un mini serial realizat de Netflix cu Ewan McGregor în rolul legendarului designer Roy Halston, una dintre cele mai puternice figuri din lumea modei din anii 1970. Naratorul va spune cum Halston a făcut o mică revoluție în moda americană și cât de repede a pierdut totul.
  2. „The Pursuit of Love” – o adaptare la ecrane a romanului de Nancy Mitford despre aristocrata britanică Linda, care este pregătită pentru orice aventură în căutarea iubirii adevărate. Serialul a devenit debutul regizoral al actriței Emily Mortimer. Lily James a jucat rolul principal în comedia romantică.
  3. „The Underground Railroad” – serial al regizorului Barry Jenkins, premiat cu Oscar, care se bazează pe romanul cu același nume, câștigător al Premiului Pulitzer. Aceasta este povestea unei tinere sclave, Kore, care evadează dintr-o plantație de bumbac printr-un traseu secret – calea ferată subterană. Pentru a ajunge în statele libere din nordul țării va trebui să fugă de vânătorul de sclavi, interpretat de Joel Edgerton.
  4. „Пищеблок” – un serial mistic de groază filmat de Svyatoslav Podgaevski, care este bazat pe romanul cu același nume de Alexei Ivanov despre adolescenții dintr-o tabără de pionieri sovietici. Rolurile principale din serial au fost interpretate de Peter Natarov, Daniil Vershinin și Angelina Strechina. Timofey Tribuntsev, Sergey Gilev, Roza Khairullina, de asemenea, au făcut parte din distribuție.
  5. „Клиника счастья” – acest serial este ca o educație sexuală pentru adulți, întrucât el este poziționat de creatorii săi, producătorul Igor Mishin și regizorul Alexander Kirienko, drept unul care se bazează pe cazuri reale din practica medicală. Profesorul-sexolog Alena Lipnitskaya, interpretată de Daria Moroz, a fondat „Clinica fericirii” pentru a-și ajuta clienții să-și îmbunătățească viața personală. Anatoly Bely, Alena Mikhailova, Anna Ukolova și Artem Tkcachenko au jucat, de asemenea, în melodrama erotică.

Toate serialele vor apărea începând cu săptămâna aceasta, pe data de 14 și 19 mai.

Sursa: glamour.ru

Foto: Google

Distribuie articolul: