V-ați întrebat vreodată cum arată o zi de muncă din viața unui medic obstetrician, la câte apeluri telefonice răspunde și câte nașteri poate primi? La această întrebare a încercat să găsească un răspuns fotograful Denis Chicu, cunoscut pentru proiectele sale fotografice „24”, adică 24 de poze în 24 de ore. De această dată, tânărul a ajuns în sala de naștere și a surprins unele dintre cele mai emoționante clipe din viața unei femei, alături de obstetrician-ginecolog Irina Castraveț.

„24/7 în stare de alertă, nopți nedormite, un telefon care sună continuu, nou-născuți, părinți care-i încredințează viața micuților lor… Așa arată o zi de muncă a Irinei Castraveț, medic obstetrician-ginecolog, doctor în științe medicale de la Institutul Mamei și Copilului”, și-a descris Denis Chicu galeria foto. O puteți vedea mai jos:

Aceasta este a 12-a serie de fotografii din cadrul proiectului „24”. Deși petrece o zi întreagă alături de eroii săi, care sunt de regulă oameni simpli, din câteva mii de imagini, doar câteva sunt expuse public.

Întreaga galerie Foto o găsiți la Denis Chicu