Ieri, 27 martie, Cătălin Caragea, solistul trupei „7 klase”, a fot petrecut pe ultimul lui drum. Tânărul a fost înmormântat în satul Malcoci, Rainoul Ialoveni.

La înmormântarea interpretului au fost prezente cele mai apropiate persoane, rude și prieteni. Potrivit informațiilor părinții lui Cătălin nu se află pe teritoriul Republicii Moldova, ci în una dintre țările cu risc sporit de COVID -19, motiv pentru care aceștia nu au putut ajunge la înmormântarea fiului.

Tot ieri, pe pagina oficială de Instagram a trupei 7 Klase a apărut prima postare cu un mesaj comun din partea băieților care au cântat împreună cu Cătălin, casei de producție „HaHaHa Production”, Iurie Badicu, părinților și surioarei interpretului. Iată ce au scris aceștia.

„Dragii noștri, noi echipa 7 Klase, Victor, Vlad, Igor, Valentin, împreună cu casa noastră de producție din București HaHaHa Production, împreună cu Iurie și cu cei mai apropiați și mai iubiți oameni din viața lui Cătălin Caragea: Mama Aurelia, Tata Ion și surioara Mădălina vă informăm că acum suntem o familie unită care omagiem, iubim și vom continua să promovăm tot ce a făcut frumos Cătălin Caragea! Emoțiile sunt mari, dau slăbiciuni și motiv de dezinformare. Noi, toți cei menționați mai sus, vorbim între noi, credeți-ne, ne cunoaștem și avem puterea necesară să mergem mai departe cu familia lui Cătălin, în memoria prietenului, colegului, copilului și Artistului Cătălin Caragea.
Dumnezeu să-l ierte. Acesta este mesajul nostru comun.
Cătăline ne va fi un dor nebun de tine #mulțumim #Cătălin❤️ #7Klase”.

Recent, pe aceeași pagină de Instagram a apărut și cel de al doilea mesaj în memoria lui Cătălin Caragea, alături de care a fost atașat și un link către unul dintre cele mai îndrăgite cântece lansate de trupă – „Fata care nu mă lasă”.

„Cu dor de tine, #Cătăline, credem că, în zborul tău lin, acum ești la fel de vesel și zâmbitor așa cum te-am știut noi… și precum ești în clipul filmat la București, HaHaHaProduction. #Mulțumim tuturor pentru condoleanțe. #Împreună avem grijă și păstrăm memoria frumoasă despre tine #Cătăline♥️”

Formația 7 klase a fost fondată de Iurie Badicu și are cinci instrumentiști și un solist. Băieții s-au lansat în 2017, iar în 2018 au ajuns pe scena show-ului „Românii au talent”. Cu o piesă de tango, tinerii au hipnotizat sala, iar după asta au și ridicat-o în picioare.

Odihnește-te în pace, Cătălin.

Sursa foto: Instagram

Sursa video: Youtube

Distribuie articolul: