Ajunul Crăciunului, Eva Longoria, în vârstă de 42 de ani, l-a petrecut împreună cu soțul ei, omul de afaceri mexican Jose Antonio Baston, în vârstă de 49 de ani. Cuplul a avut parte de o călătorie romantică prin Miami, iar momentul lor de intimitate a fost surprins de paparazzi.

În imaginile apărute în presă, se poate observa burtica de gravidă a actriței, despre a cărei sarcină s-a aflat abia săptămâna trecută.

Eva și Jose Antonio au colindat străzile orașului, însă aveau timp și pentru îmbrățisări. Ei erau acompaniați de prieteni, care au mers împreună cu ei la cumpărături. Actrița a ales să poarte haine lejere sport, care i-au subliniat formele viitoarei mămici.

Citește și: Eva Longoria este însărcinată! Actrița va deveni pentru prima dată mama la 42 de ani

Din când în când, îndrăgostiții se opreau pe stradă să se sărute.

„Jose mă completează. Avem aceleași valori, aceleași principii. Amândoi ne străduim să dedicăm timp nu numai carierei, ci și familiei”, afirma Eva într-un interviu despre relația cu soțul ei.

Doar căsătorindu-se cu Baston, Eva Longoria a vrut să devină mamă. A luat această decizie după ce a interacționat mai des cu cei trei copii ai bărbatului de afaceri, pe care îi are dintr-o căsătorie anterioară.

Foto: Daily Mail