Inesa Voscoboinic se laudă deja cu o fetiță mare care nu doar pășește sigură, dar și vorbește bine. Micuța Priya a moștenit de la mama sa pasiunea pentru dans, iar de la o verișoară mai mare prinde „din zbor” toate șotiile. Fosta prezentatoare și femeia de afaceri Inesa Voscoboinic ne-a mărturisit câte ceva din evoluția micuței sale – adorata familiei.

Pozitivă și zâmbăreață, încă de mică

„Priya crește un copil foarte pozitiv și fericit. Ea zâmbește tuturor de mică, iar acum că a mai crescut intră în contact cu copiii foarte bine, e pozitivă și tare îi place să aibă în jur cât mai mulți oameni, nu contează dacă sunt membrii familiei sau străini. Se dezvoltă foarte bine și a început să vorbească devreme, asta deoarece comunică mult cu verișoara ei, Erika, de 2 ani și jumătate. Ne surprinde modul în care vorbește, iar mai curând nu doar cuvintele le repetă, dar face propoziții întregi. Repetă mult din urma nepoatei mele de care vă ziceam, ea fiind cu 10 luni mai mare. Și cuvintele le repetă, dar și șotiile (râde). Cert e că e un copil isteț și e la vârsta când noi putem să alergăm doi sau trei maturi după ea și e greu să-i ținem pasul”, ne-a dezvăluit Inesa.

Ține ritmul la toate cântecele

„Observăm deja două talente care prind contur. Tare îi place să cânte și să danseze. Repetă cântecele de la desene sau celebrele „Baby Shark” ori „Ram-zam-zam” pe ritmul lor din videoclipuri, inclusiv. De la trei luni Priya practică înotul. Au fost și momente mai dificile în adaptare, dar deja înoată bine, se ține pe apă, sare în apă și asta îi place foarte mult. Pentru noi ca părinți desigur tot ce face ea ne surprinde plăcut, ne pare frumos și unic și savurăm din plin aceste momente”, ne-a mai povestit.

Amintim că Inesa a devenit mamă în luna mai, 2019. Inesa și soțul ei au avut o nuntă de vis în septembrie 2017. Cei doi miri și-au luat cele mai apropiate rude și prieteni și au sărbătorit nunta lor pe o plajă frumoasă din Grecia.

Distribuie articolul: