Mare sărbătoare în familia prezentatoarei Inesa Voscoboinic. Recent, fetița ei a împlinit un anișor, iar cu această ocazie frumoasă, mama și tata, i-au organizat micuței Priya o petrecere frumoasă în familie.

Deși la petrecere au participat doar mami, tati și desigur omagiata, micuța Priya, aceștia nu au fost lipsiți de bucuria momentului, iar imaginile publicate pe rețelele sociale au demonstrat acest lucru. Prezentatoarea Inesa Voscoboinic și soțul său au avut grijă să aducă culoare, baloane și flori în casa lor, iar fetița i-a răsplătit cu multe zâmbete și reacții adorabile la vederea decorațiilor și în special a tortului de sărbătoare.

Vedeta TV a semnat simplu fotografiile: „Prima zi de naștere”. Vezi câtă emoție transmit imaginile cu Priya. Să vă fie sănătoase fetița și să aibă parte de o copilărie frumoasă!

Amintim că Inesa Voscoboinic și soțul ei au avut o nuntă de vis în septembrie 2017 . Cei doi miri și-au luat cele mai apropiate rude și prieteni și au sărbătorit nunta lor pe o plajă frumoasă din Grecia.

Foto: Facebook