Știai că de-a lungul vieții, oamenii petrec la locul de muncă în jur de 10 ani? Asta înseamnă că săptămânal lucrăm aproximativ 40 de ore. 

Astfel, nu putem nega importanța condițiilor bune de lucru și a unei atmosfere prietenoase, care sporește atât calitatea lucrului cât și starea de bine a întregului colectiv. 

Dacă tot petrecem o bună parte din viață la locul de muncă, ar fi binevenit ca acesta să ne aducă și plăcere, nu?

Ei bine, află că un astfel de job există! Cel mai mare Centru de Limbi Europene din Moldova, Oratorica – angajează manager de filială

Fiind manager de filială la Oratorica vei avea ocazia să coordonezi o echipă extraordinară de profesori și să ai grijă ca toate lucrurile să se alinieze perfect, orar, testări, și alte chestii – astfel că atât tu, cât și fiecare client în parte să fie mulțumit.

Pe cine caută cei de la Oratorica? Cu siguranță pe cineva care e super-sociabil, energic și amabil Cineva care reușește să fie atent la fiecare detaliu și care este orientat în primul rând spre rezultat și calitate. 

Pe lângă oamenii faini cu care vei lucra, cei de la Oratorica organizează periodic și team-buildinguri, care sunt un prilej bun de relaxare, apropiere de colegi și cunoașterea acestora dintr-o nouă latură. 

Te regăsești cumva în cele de mai sus și vrei să faci parte dintr-o echipă plină de entuziasm? Atunci expediază chiar acum CV-ul tău la adresa: hr@oratorica.md.

Distribuie articolul: