Bradley Cooper și Irina Shyak s-au despărțit de mai bine de un an. Cu toate acestea, cei doi mențin o relație foarte bună, atât de esențială, pentru a crește armonios fiica lor în vârstă de 3 ani, Lea. Celebritărțile se întâlnesc frecvent, iar în cadrul uneia dintre cele mai recente înrevederi cei doi s-au arătat a fi deosebit de afectuoși. 

Ieri, Bradley și Irina, împreună cu fiica lor și-au organizat o plimbare prin New York. Paparazii, ca de obicei au avut grijă să surprindă cele mei fierbinți momente.

În timp ce fiica lor Lea era poziționată confortabil în cărucior, părinții acesteia aveau o discuție foarte vie, ulterior Bradley i-a oferit o îmbrățișare caldă Irinei, după care le-a lăsat pe cele două împreună.

Cei doi nu sunt observați pentru prima oară în ipostaze foarte apropiate după despărțire, iar actorul recent a comunicat că pe parcursul autoizolării și-a  petrecut timpul împreună cu Irina și Lea. Oare ar fi posibilă restabilirea cuplului Cooper & Shayk? Nu ne rămâne decât să urmărim evoluția relației celor doi, iar când avem noutăți în acest sens promitem să te ținem informată!

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: