În rețeaua socială Twitter a paginii Academiei Americane de Film a apărut o fotografie în care ar fi menționați laureații premiului Oscar din acest an. Postarea a fost ștearsă îndată, dar cei mai activi utilizatori au reușit să facă o captură de ecran, ce ulterior a acumulat un număr mare de distribuiri.

Potrivit glamour.ru, conform acelei fotografii, au fost adunați favoriții premiilor de film anterioare, aici fiind incluse filmele „1997”, „Parasite” și actorii Joaquin Phoenix (în rolul lui Joker), Renee Zellweger (în rolul Judy) și mulți alți actori.

Lista ne spune că premiul principal „Cel mai bun film al anului”, îl va obține ecranizarea regizorului din Coreea de Sud, Pong Joon Ho, care deja a fost nominalizat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. În nominația „Cea mai bună regie” pretinde la câștig Sam Mendes („1917”), iar drept cei mai buni actori cu siguranță vor fi nominalizați Joaquin Phoenix (în rolul lui Joker) și Renee Zellweger (în rolul Judy), care deja au triumfat în aceleași nominalizări la Festivalul Filmului BAFTA. Ce ține de actorii secundari, atunci în listă au figurat actorii Laura Dern și Brad Pitt.

Sursă: twitter.com

Desigur că Academia a încercat să corecteze situația și a scris o altă postare, în care au declarat că această listă a fost alcătuită de fani. Utilizatorii rețelelor sociale nu cred în acest fapt, ei totuși sunt siguri că aceasta e lista finală a premianților Oscar. Dacă este informația veridică sau nu, vom afla în curând, pentru că cea de-a 92-a ediție a premiilor Academiei va avea loc pe 9 februarie.

Sursă: glamour.ru

Vezi și: Lista nominalizărilor la Oscar 2020: Joker este în top și are 11 nominalizări

Distribuie articolul: