La începutul acestei luni, o fostă prietenă a soției lui Donald Trump, a lansat o carte scandaloasă în care a dezvăluit publicului detaliile secrete ale căsătoriei primei doamne SUA.

Relația dintre Donald și Melania Trump a cauzat apriția mai multor întrebări – presa discută în mod regulat probabilitatea divorțului dintre soți și numeroase fotografii și materiale video în care prima doamnă pare foarte nefericită și, în orice mod posibil, își demonstrează nemulțumirea.

Multă vreme, toate aceste zvonuri nu aveau o confirmare reală, dar luna aceasta, discuțiile despre problemele din familia Trump au fost confirmate – pe 1 septembrie, fosta prietenă a Melaniei și fosta editoră a revistei Vogue, Stephanie Winston Volkoff, a lansat o carte intitulată „Melania and Me: The Ups and Downs of My Friendship with First Lady”, care a avut efectul unei bombe explozive și a provocat o reacție mixtă din partea publicului.

În cartea sa, scriitoarea descrie în detalii realitățile căsătoriei Melaniei cu Donald – potrivit ei, căsnicia lor este falsă. „Știu cu adevărat că (,) căsnicia lor este o înțelegere. Donald a obținut o soție frumoasă, iar ea – un viitor sigur și stabil”, a spus Volkoff.

Ea a continuat: „Când Melania l-a cunoscut pe Trump, era un model puțin cunoscut din Slovenia. Și acum locuiește în SUA în statutul de Primă Doamnă și crește un fiu de la unul dintre cei mai bogați oameni din lume”.  În plus, scriitoarea a vorbit și despre concurența secretă dintre Melania și Ivanka Trump, a dezvăluit câteva detalii despre viața ei în Casa Albă și a criticat strategia comportamentului în calitate de soție a președintelui Statelor Unite.

Cu toate acestea, dezvăluirile autoarei au provocat o reacție foarte ambiguă printre mulțimea de fani ai Primei Doamne. Ei consideră că Volkoff s-a folosit de prietenia cu Melania pentru a câștiga bani și faimă, iar un alt punct a fost modul în care scriitoarea a primit informațiile despre viața soției președintelui. După cum s-a dovedit, Stephanie a înregistrat, în mod regulat, conversațiile cu prietena ei pe un reportofon, apoi le-a folosit pentru a scrie cartea. „Oricine care înregistrează în secret conversații cu un prieten apropiat este, prin definiție, necinstit. Cartea este plină de minciuni și se bazează în mod clar pe dorința de răzbunare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primei Doamne, Stephanie Grisham.

Sursă: marieclaire.ru