După Colegiul Tehnologic și  o facultatea de Jurnalism, Daria Rusu s-a întors la marea ei pasiune – pictura. Despre această tânără talentată v-am mai povestit, dar vrem să vă reamintim de ea tocmai acum în pragul sărbătorilor de iarnă când poți face celor dragi cadouri originale. 

Daria vine cu ceva nou pentru țara noastră. Tânără vrea să reinvie tradiția de-a dărui cărți poștale și pentru că curând ne vom bucura de sărbătorile de iarnă, Daria a creat o serie și cu această tematică.

„Dat fiind faptul că lucrările mele trezesc niște emoții și foarte mulți le apreciază, m-am gândit de ce să nu le transform în cărți poștale. În Moldova nu prea se mai dăruiesc cărți poștale, dar știu că peste hotare încă mai sunt populare și se comercializează”, spune pictorița

Nu-i așa că sunt superbe? Cine nu și-ar dori un astfel de cadou, care cu siguranță îți amintește de copilărie. Mai multe lucrări vezi pe pagina de Intagram a pictoriței: dariarusu_art

„Ceea ce îmi place mie în pictură e că ceea ce simt pot reda prin desen. Între timp, am realizat că lucrările mele se axează mult pe amintiri din copilărie și motani. Nu știu… mi-au rămas în memorie acele momente din copilărie, cu bunica, mama, de aceea și am decis să redau aceste frânturi. Iar pentru motani am o iubire aparte”, a mai adăugat Daria. 

Mai multe detalii despre pictoriță află din reportajul realizat de Accent TV. 

Distribuie articolul: