Natalia Cavcaliuc are doar 22 de ani, dar a reușit să lanseze deja două romane de dragoste. Prezentarea celui din urmă a avut loc pe 14 martie și a venit la pachet cu un trailer frumos. 

Ziua de joi a fost una specială pentru Natalia Cavcaliuc. Tânăra scriitoare și-a lansat cea de-a doua carte, într-un mod inedit.

În străinătate, tot mai mulți autori apelează la tehnologiile moderne pentru a-și promova lucrările, această tendință fiind preluată cu succes de către Natalia.

Moldoveanca și-a prezentat cartea „Camelia 2” printr-un trailer, un filmuleț superb despre o frumoasă poveste de dragoste. Romanul este o continuare a primei cărți și vine să povestească ce s-a întâmplat cu eroina.

Iată ce a dezvăluit Natalia Cavcaliuc pentru EA.md: „Romanul Camelia este o poveste de dragoste dintre Camelia și Ștefan. Protagoniștii se cunosc în avion, și de aici s-au desfășurat lucrurile mai departe. Cei doi au o fetiță pe nume, Eva. Și parcă … lucrurile merg pe calea cea dreaptă și totul e roz. Până într-un moment dat când Camelia dispare subit din peisaj, ca după  ani, să apară bine merci într-un hotel din Londra”.

Cum s-a născut cel de-al doilea roman și ideea book-trailer

„Prima parte a romanului s-a finisat cu multe semne de întrebări pentru cititori. Imediat după lectură am primit o avalanșă de întrebări: De ce așa? Cum așa?

Atunci m-am gândit la o continuare, așa a apărut și trailerul romanului. Sunt o persoană care optează pentru originalitate și care mereu tinde să iasă din tipare. Trailer la filme am mai văzut, însă, la cărți, mai puțin. De aici și ideea de a realiza un filmuleț. Filmările au durat câteva zile, au fost emoții frumoase și o experiență nouă pentru mine, dar și pentru cei care s-au implicat în cadrul filmărilor.

#Camelia2 s-a axat pe viața Cameliei în acești 6 ani: Cum și-a continuat viața? De ce nu a revenit acasă? Unde a dispărut?

Povestea ei de viață care nici pe departe nu este așa cum și-o imagina ea vreodată”, povestește tânăra.

Prezentarea cărții a avut loc pe 14 martie la biblioteca Municipală B.P. Hasdeu:

„A fost o lansare așa cum mi-am dorit. Împreună cu cei prezenți am creat o atmosfera prietenoasă și plăcută. Chiar daca au intervenit câteva impedimente, totul a decurs perfect”, a dezvăluit pentru EA.md scriitoarea Natalia Cavcaliuc.

Noi o felicităm pe autoare și vă dorim lectură plăcută!

Sursa foto: Arhiva personală