Băieții de la Carla’s Dreams au cântat despre iubire, eroine, despre vinerea, dar și despre cum e să trăim în Moldova. Deși au melodii cu mesaje sociale, aceștea recunosc că își doresc să rămână apolitici.

Prezenţi în studioul Europa FM, băieţii de la Carla’s Dreams au explicat reţinerea lor faţă de lansarea unor piese cu mesaj civic, referitor la situația socială din România.

„Noi încă nu am plătit suficiente impozite în România ca să devenim critici sau să luăm o poziţie. Există clar laturi sociale în privinţa cărora putem să exprimăm o opinie.”

Precizăm că trupa a lansat câteva melodii ce se referă la situația din Republica Moldova.

„În Republica Moldova avem dreptul să ne exprimăm şi am şi făcut-o în mai multe piese. Sunt piesele: „Născut în Moldova”, „Scrisoarea fratelui mai mic”, „Hobson’s Choice”.

carlas-dreams-europa-fm-800x365

Noi încercăm să rămânem apolitici. În afară de chestiunile care sunt chiar la vot public, care s-au întâmplat în România de câteva ori în ultimii ani, unde e clar că trebuie să avem o poziţie. Noi suntem reactivi mai mult, nu proactivi. Acum suntem în stadiul ăsta”, a spus Sergiu de la Carla’s Dreams.

Liderul trupei a vorbit și despre cetățenia română:

„Cetățenii moldoveni nu o primesc, dar o redobândesc. Este o diferență în a da și a întoarce. Trebuie să ținem minte asta”.

Distribuie articolul: