Cu siguranță ai văzut pe străzile orașului, într-o cafenea, la teatru, ori la cinema cupluri care atrag priviri. Deși nu-i cunoști, vezi cum luminează și emană energie caldă, se mai spune despre cei care formează astfel de cupluri că sunt făcuți unul pentru celălalt. Adevărul e că ei au anumite obiceiuri care-i fac să fie atât de conectați și împăcați unul cu celălalt, care sunt acestea, vezi în cele ce urmează. 

Între parteneri există activități frumoase și interacțiune pozitivă

Cuplurile profund conectate rămân atât de apropiate datorită interacțiunilor pozitive pe care le au. Activitățile frumoase pot consta în ceva absolut minunat (precum o vacanță) sau ceva banal, simplu – exemplu: o dimineață petrecută împreună în care ambii parteneri sunt prezenți, comunică deschis, își beau cafeaua împreună.

Interacțiunea pozitivă apropie foarte mult oamenii, în special în viața de cuplu, și ajută la îmbunătățirea relațiilor.

Se respectă reciproc

Când relația se bazează pe respect reciproc, atunci există mai multe șanse ca partenerii să fie mai fericiți, mai sinceri, mai deschiși, mai atenți unul cu celălalt. Acesta este unul dintre pilonii de bază ai unei relații fericite și sănătoase.

Luptă zi de zi la reinventarea relației încercând să înțeleagă cine sunt și de ce au nevoie pentru a fi fericiți

Partenerii fericiți în relații nu se culcă pe o ureche, ci din contră – ei știu că o relație este o muncă continuă, zi de zi, clipă de clipă. Aceștia fac tot posibilul pentru a menține vie flacăra iubirii, pentru a își arăta interesul în persoana de lângă și pentru a reinventa relația.

Între ei există încredere

În relațiile de cuplu adevărate, partenerii nu doar că se respectă, ci au și încredere unul în celălalt. Pentru ei gelozia nu este o alegere – pentru că știu că niciunul dintre ei nu ar face nimic pentru a se răni în mod intenționat și a distruge ce au construit în timpul petrecut împreună.

Își iau un angajament puternic

O relație în care există conexiune profundă între parteneri este una în care cei doi sunt acolo unul pentru celălalt nu doar la bine, ci și la rău. Acesta este angajamentul luat de ei și știu că se pot baza unul pe celălalt indiferent de situație și că în momentele fericite se vor bucura, iar în cele dificile vor găsi puterea de a se ridica împreună de la pământ și de a merge mai departe pe drumul vieții ținându-se de mână.

Sursa: Kudika.ro