Chiar daca viața ne obligă  ne concentrăm asupra fizicului, asupra lucrurilor materiale, suntem ființe mistice, avem fiecare abilitați inexplicabile și superputeri spirituale. Trebuie doar le conștientizam și le dăm putere.

Berbec – instinctele tale sunt uimitoare

Se spune despre tine faci lucrurile fară gândești, și de multe ori așa este. Pentru înainte gândești, simți. Instinctele tale sunt atât de puternice, încât nici vrei cu tot dinadinsul, nu ai avea cum te opui și le ignori. Focul tău interior aprinde cu ușurință văpăi și în sufletele altora.

Taur – atragi norocul cât ai clipi

Parca ești un magnet care atrage bunavoință Universului. Realismul tău, lipsa șovăielii, alegerile bine gândite sunt atuurile care par de multe ori te transforme în favorita astrelor. E de invidiat modul în care acaparezi bunăstarea, liniștea și confortul, datorita frumuseții tale sufletești.

Gemeni – ești vrăjitoare cu acte în regulă

Nu pentru ai avea ceva de-a face cu cine știe ce ritualuri magice, ci pentru reușești -i farmeci pe ceilalți cu vorbele, cu zâmbetele, cu ideile tale. Ești o vizionara, fascinanta și cuceritoare mai ales în chestiuni legate de intelect, de călătorii, dar și când e vorba de magie sau de lumea de dincolo.

Rac – ai darul premoniției 

Pentru tine presimțirile care îi implica pe cei pe care-i iubești sunt un lucru comun și emoționant. Cele mai intense premoniții le poți avea în nopțile cu Luna Plina. Trebuie ți controlezi temerile și angoasele, pentru a atrage mai multa dragoste, securitate și energii pozitive în viață ta și a celor dragi.

Leu – lumina ta interioară încălzește

Ai o putere fascinantă de convingere care te ajuta obții ușor ceea ce iți dorești, chiar dacă pentru asta trebuie mobilizezi multă lume. Sufletul tău e ca un diamant care strălucește și atrage. Faima și popularitatea sunt binecuvântările de care te bucuri, alaturi de o vitalitate și o energie dominantă, inclusiv pe plan sexual.â

Fecioară – ai energie vindecătoare

Deși numai cei apropiați se bucură de ea pe deplin, bunătatea ta sufletească se îndreaptă cu generozitate către sufletele, dar și către trupurile care au nevoie fie salvate. Poți face miracole când te rogi cu inima deschisa pentru vindecarea cuiva, mai ales daca ești deschisă la mesajele pe care ți le transmite Universul.

Balanță – prezența ta aduce pacea

Bunavoința ta nativă, blândețea și înclinația de a-i ajuta pe ceilalți te transformă într-un simbol al generozității și echilibrului. Armonia și pacea iți domină toate aspectele vieții, de la relația de cuplu, la ritualurile de zi cu zi. Farmecul tău te face pari, la propriu, din alta lume, una frumoasa și buna.

Scorpion – vezi în spatele cuvintelor

Când ai un sentiment copleșitor cu privire la o situație sau la o persoană, rareori se întâmplă greșești. Intuiția ta te conduce invariabil către adevăr. O altă putere nefirească de care te bucuri este aceea de a manipula după bunul plac pașii, deciziile, dorințele și credințele celor pe care-ți dorești îi influențezi.

Săgetător – blochezi energiile negative

Ești o sursp de bucurie, de inspirație și optimism, nimic nu e imposibil în ochii tai. Persoanele cu energie negativă, cele care te descurajează sau te critică n-au nicio șansă în preajma ta. Ții la distanță energiile malefice și ești imună la farmece și vrăjitorii.

Capricorn – moștenești înțelepciunea strămoșilor

Tu ești convinsă  magia și farmecele sunt doar basme pentru naivi, pentru tine viața e formată din lucruri palpabile, concrete. Singurul lucru sacru pe care te bazezi sunt credința și învățămintele predecesorilor tăi, de aici marea putere interioară, înțelepciunea și principiile de neclintit.

Vărsător – prevezi viitorul

Se spune despre tine ești originală, creativă, avangardistă, mereu cu un pas înaintea tuturor. Puterea ta magica este clarviziunea, darul de a percepe din prima clipă încotro e bine ți îndrepți pașii, pentru evoluție materială și spirituală. Adori libertatea, tocmai pentru a putea lua decizii fară constrângeri.

Pești – ai darul telepatiei

Ești un suflet sensibil și extrem de empatic, atașat de oameni și caracterizat printr-un inexplicabil al șaselea simt. Chiar daca nu ești conștienta de darurile tale spirituale, oricând le poți activa sau intensifica prin intermediul meditației, al divinației, al interpretării viselor.

SURSA

 

Distribuie articolul: