Rar se întâmplă când Vera Brejneva povestește despre relația pe care o are cu soțul său, Constantin Meladze. Dar iată că recent vedeta a făcut o excepție și a oferit mai multe detalii despre cum s-a transformat viața lor, de când s-a început carantina.

Eu stau în carantină deja de mult timp, e a patra săptămână. Prima săptămână m-am odihnit după turneul din America. În a doua săptămână am început să înțeleg că ceva nu e în regulă, și că organismul meu vrea mai multă mișcare. Începeam să-mi ies din minți, așa că, a doua săptămână a fost cea mai dificilă pentru mine. Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că va trebui nu doar să stau într-un singur oraș, dar într-o singură încăpere. Această perioadă a trecut, iar acum pur și simplu primesc plăcere de la gătitul de mâncare, făcut curat și altele”, a spus Vera.

Despre cum carantina a influențat relația cu soțul

„Pot să vă mărturisesc un mic secret: ăsta a fost visul lui – să stea cu mine 24 din 24, cu cât mai mult, cu atât mai bine, așa că el este fericit. Sara este și ea fericită. Sonea, din păcate, a rămas în America, nu a reușit să se întoarcă acasă, acolo mai târziu au declarat stare de carantină”, spune Vera Brejneva.

Iar dacă pentru multe cupluri carantina este ca o testare, Vera spune că nici vorbă de certuri nu poate să fie în familia lor.

„Eu am o familie atât de fericită… Și apoi, Constantin e din Georgia, eu din Ucraina, care certuri! La noi e pasiune! Vreau să vă zic că sunt o norocoasă, Sara toată ziua e ocupată cu temele online, Constantin lucrează la proiecte muzicale, iar eu… gătesc pârjoale, fac curățenie, mă antrenez, fac live-uri pe pagina mea de Instagram. Când ne întâlnim la prânz e de parcă nu ne-am văzut jumătate de zi. E clar că avem mai mult spațiu, de asta e mai ușor”, zice Vera.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

А вы чем занимаетесь ?) @meladzemusic 🖤 #самоизоляция

O postare distribuită de Vera Brezhneva (@ververa) pe

Reamintim că Vera Brejneva și Constantin Meladze, s-au căsătorit în 2015, în Italia. Nunta lor a fost neașteptată, deoarece cuplul și-a ascuns relația mai bine de zece ani. Brejneva are doi copii din relațiile anterioare: Sonya, de 19 ani și Sara, de 10 ani.

Meladze are copii din prima căsătorie cu Yana Meladze – Alisa, de 20 de ani, Lia, de 16 ani și Valerii de 15 ani.

Sursa: Glamour.ru