Deseori, Prințesa Diana a fost numită rebelă și conform expertului, aceasta ar fi fost mulțumită de decizia luată de fiul său cu referire la plecarea din Marea Britanie. Prințesa ar fi mândră de luarea acestor măsuri și anume de a se apăra de critica presei britanice.

Sursă: woman.ru

Încă la începutul anului, Harry și Meghan au anunțat că renunță la titlurile regale și vor să trăiască independent. Astfel, cuplul împreună cu fiul Archie au plecat în Canada ca ulterior să se mute în Los Angeles. Această decizie a stârnit foarte multe reacții, atât pozitive, cât și negative.

Recent, expertul regal Lesslie Carroll a declarat pentru Express că Prințesa Diana cu siguranță ar fi acceptat faptul că fiul ei vrea să părăsească familia regală. Ba mai mult, scriitoarea spune că Prințesa ar fi mândră pentru o astfel de decizie importantă din partea lui Harry, și anume de a se apăra de critica presei britanice.

Sursă: woman.ru

„Cred că Diana ar fi încântată. Ea iubea America. Nimeni nu știa mai bine decât Diana cât de ciudată poate fi viața regală, în special pentru membrii familiei regale care nu respectă regulile generale”, a menționat Lesslie Carroll.

Scriitoarea a menționat că pe Meghan, Harry și Diana îi unește o trăsătură, neputința de a ascunde sentimentele sale, mereu au sufletul lard deschis. Iar această caracteristică, potrivit lui Carroll, este foarte rară printre membrii familiei regale.

Sursă: woman.ru