Celebrul artist din Rusia a anunțat pe pagina sa de Instagm că el și soția sa, Alena Gavrilova au decis să pună capăt căsniciei de doi ani. Motivul? Se pare că în viața lui Emin a apărut altcineva. 

„Aceasta a fost întradevăr o zi foarte fericită din viața noastră. Din păcate nu a ieșit totul așa cum am planificat, îți mulțumesc din suflet pentru fiecare zi trăită lângă tine și desigur pentru fiica noastră minunată, Afina. Ești un om incredibil, deosebit și bun. Următoarea cea mai importantă etapă din viața noastră este educarea fiicei noastre și sunt sigur că ne va reuși. Am trecut prin multe și am un respect și o recunoștință deosebită pentru tine, pe care o voi păstra toată viața”, a scris artistul la poza de mai jos.

View this post on Instagram

Это был действительно счастливый день в нашей жизни! К сожалению, не все получилось как мы планировали, я искренне благодарен тебе за каждый день прожитый вместе и, конечно, за нашу чудесную дочь Афину! Ты невероятно добрый, особенный человек. Следущий важнейший этап в нашей жизни, конечно, воспитание нашего чудесного ребёнка, и у нас все обязательно получится. 🙏🏽 Мы многое вместе прошли и у меня к тебе чувство огромного уважения и благодарности, которое я хочу пронести через всю свою жизнь.

A post shared by eminofficial (@eminofficial) on

Soția lui Emin a comentat anunțul în Stories: „Permiteți-mi să îmi revin. Îmi este foarte greu și dureros și astăzi e ziua mamei mele. Vă mulțumesc pentru înțelegere.” 

Amintim că pentru Emin și Alena aceasta a fost a doua căsnicie finalizată cu un divorț.

Distribuie articolul: