Pe 15 august, cântăreața rusă Nyusha își celebrează nu doar a 27-a zi de naștere. Vedeta se află într-o vacanță plină de culoare pe insulele Maldive, alături de logodnicul său. Cei doi au preferat să-și unească destinele anume acolo.

Interpreta rusă Nyusha s-a afișat în premieră în public alături de logodnicul ei (FOTO)

Nyusha (27 de ani) și Igor Syvov (37 de ani) – consilierul general al Președintelui Federației Internaționale a Sportului Universitar (FISU) au așteptat anume această vacanță, pentru că anume astăzi vedeta își serbează ziua de naștere și tot în cadrul unei călătorii bărbatul i-a cerut inima cântăreței. În Maldive se află acum și întreaga familie a cântăreței, care a ținut să-i fie alături la nuntă.

Nyusha vorbește deschis despre bărbatul care i-a cerut mâna: „Am alături un om care mi-a întrecut toate așteptările”

Cei doi logodnici au preferat să nu își afișeze ceremonia de căsătorie pe rețelele sociale, pentru a nu stârni noi intrigi și bârfe asupra vieții lor personale. Excepție sunt doar câteva imagini video publicate pe internet, în care îndrăgostiții apar cântând și dansând fericiți, oaspeții încurajându-l pe mire cu aplauze.

„Sunt mireasă!”: Interpreta rusă Nyusha a fost cerută în căsătorie. Cine este logodnicul (FOTO)

Amintim că soțul cântăreței a divorțat de prima soție, iar în scurta lor căsnicie s-au născut doi copii. Nyusha și Igor s-au cununat civil la sfârșitul lunii iulie, în orașul rus Kazan – baștina soțului său.

040ef11099a4691ad8ae865bec5861e8__980x

Foto: Instagram.com, L!FE

Distribuie articolul: