Astăzi e o zi specială și fericită în familia Măruță. Andra a împlinit 35 de ani, iar cu această ocazie familia a mers într-o vacanță în Italia, la Roma. Vedeta a postat deja pe profilul ei de Instagram imagini cu toată familia și cu tortul în brațe.Andra din dată a fost atacată” cu mesaje frumoase din partea fanilor, dar desigur că cel mai frumos mesaj a fost din partea soțului:

Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea!”, a scris Măruță.


Mama și soția iubită a fost surprinsă de dimineață cu un tort frumos și delicios, de la familie. Este relaxată, fericită și împlinită. Însă, cântăreața, chiar și de ziua ei nu a uitat și de fani, aceasta a pregătit o surpriză pentru ei.

De ziua mea, v-aș face eu un cadou vouă. V-aș dărui cât mai multe clipe fericite, pentru că timpul e cea mai prețioasă resursă a noastră. Astăzi este o zi specială pentru mine și cu ocazia asta, vă fac o surpriză: un nou videoclip și o piesă care îmi bucură sufletul”, a scris interpreta pe rețelele de socializare.


„Timpul” , noua piesă a Andrei, se va lansa la ora 17:00, pe canalul ei de YouTube. Desigur că și aici cântăreața a fost susținută de soț:

Eu pun pe repeat noua ei piesă „Timpul”, pentru ca vocea ei să îmi umple sufletul. La 17.00 se lansează oficial pe canalul de YouTube Andra”, a scris în comentarii Cătălin.

Echipa EA.md îi urează un sincer la mulți ani Andrei!

Distribuie articolul: