În susținerea producătoilor locali și pentru a promova utilizarea pomușoarelor în bucătărie , echipa K Lumea a inițiat o serie de târguri urbane, în care Pomușoarele Moldovei se vor întâlni cu cele mai delicioase rețete de bucate. Următorul târg va avea loc pe 2 iulie, în parcul Catedralei, iar vedetele celei de-a 2 ediții, vor fi coacăza roșie, coacăza neagră, murele și zmeura.

SUMMER BERRY FAIR REVINE! Te invităm să te saturi de coacăză, zmeură și mure locale, iar bucatele cu #pomușoarelemoldovei te vor surprinde cu gustul și savoarea lor.

Al doilea târg agro-gastronomic SUMMER BERRY FAIR va avea loc pe 2 iulie în Parcul Catedralei, lângă havuz, intrarea de pe str. Pușkin, de la ora 10:00 până la 14:00! Vedetele acestei ediții SUMMER BERRY FAIR, sunt zmeura, coacăza și murele, așa că veniți duminică să vă saturați de pomușoare!

mure pomusoNu ratați Teatrul Gastronomic de la SUMMER BERRY FAIR! În cadrul acestuia invitații noștri vă vor povesti despre cât de gustoase și sănătoase sunt #pomusoarelemoldovei

În Republica Moldova cresc peste 11 tipuri de pomușoare, cultivate de peste 700 de producători locali. La târg vor participa agricultori din toate colțurile țării, membri ai Asociației Pomușoarele Moldovei. Aceștia vor avea tarabe personalizate pe care va fi indicată localitatea de unde sunt aduse fructele. Astfel vom cunoaște cele mai importante zone în care sunt cultivate plantațiile de pomușoare.

Cei mai iscusiți patiseri de la Festivalul Mai Dulce din acest an vor veni cu mousse-uri, tarte, smoothie-uri și alte deserturi gătite din pomușoare! Și de data aceasta echipa K Lumea va găti clătite live, care vor fi servite cu dulceață din pomușoare.

mure

SUMMER BERRY FAIR – TÂRG AGRO-GASTRONOMIC ÎN SUSȚINEREA PRODUCĂTORILOR DE POMUȘOARE
Data : 2 iulie
Ora : 10-14.00
Locul : Parcul Catedralei, havuz (intrarea din str. Pușkin)
INTRARE GRATUITĂ!
Un eveniment Klumea organizat pentru Asociația “Pomușoarele Moldovei”, susținut de USAID, HEKS, CCA, PNUD și Uniunea Europeană.