Editura Cartier împlinește 26 de ani pe piața cărților bune de la noi.Cu această ocazie, joi și vineri, 4-5 martie crt,  în Librăriile Cartier va avea loc Noaptea Cărților Deschise, ediția a XII-a. Iată ce surprize vă așteaptă.

Cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț (Librăria din Centru, bdul Ștefan cel Mare nr.126 și Librăria din Hol, str.București nr.68). Librăriile anunță un program prelungit: de la ora 9:00 până la ora 20:00.

„Cu grijă față de cititorul nostru, pentru a evita îmbulzeala, NCD se va desfășura două zile. Recomandăm să Vă alegeți titlurile dorite de pe shop.cartier.md pentru fluidizare. Numărul de personae care intră simultan în librării se face conform regulamentului CNESP: o persoană la 4 mp. Dar recomandăm suplimentar, pentru siguranță, în Librăria din Hol să nu fie mai mult de 5 oameni, în Librăria din Centru – nu mai mult de 10 oameni simultan. În librării va funcționa ozonizarea spațiului. Toți cumpărătorii sunt acceptați doar cu mască de protecție”, menționează reprezentanții librăriilor.

Om de cuvânt

Decernarea Premiului Om de Cuvânt 2021. Omul de Cuvânt 2021 va fi ales din cei cinci finaliști în seara de vineri, 5 martie, ora 19:00, online, pe conturile facebook ale Editurii Cartier și Librăriilor Cartier.

Nominalizări:

Bogdan Crețu, critic literar, scriitor

Victor Fală, student

Iulian Filip, scriitor

Diana Mereșevscky, manager promovare

Stella Popa, manager promovare

Laureații „Om de cuvânt” de până acum: Vladimir Beșleagă (2013), Maria Șleahtițchi (2014), Lucia Țurcanu (2015), Dorin Recean (2016), Eugen Lungu (2017), Mariana Jitari (2018), Vasile Romanciuc (2019), Victoria Cușnir (2020).

Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.