Actorul de la Hollywood a fost diagnosticat cu cancer la gât încă în 2015, dar a preferat să păstreze această luptă pentru sine, fără a dezvălui lumii întregi prin ce chinuri trecea. Recent, a fost lansat un documentar ce-i poartă numele, în care putem descoperi parcursul lui în această bătălie.

Val Kilmer, în vârstă de 61 de ani, a dezvăluit tot chinul prin care trece în documentarul pe care îl produce. În urma unei traheostomii, i-a fost afectată abilitatea de a vorbi, astfel, acum este nevoit să vorbească prin aparat.

O mare parte din documentar este alcătuit din videoclipuri realizate de însuși Val Kilmer, de-a lungul vieții sale, realizate fie acasă, fie în timp ce făcea filme. Regizat de Leo Scott și Ting Poo, filmul „Val” își va avea premiera la Festivalul de Film de la Cannes, care a început acum câteva zile. Spectatorii au povestit cât de emoționați doar urmărind trailerul filmului pe social media.

Val Kilmer a devenit celebru încă în anii ’80, datorită filmelor de comedie și acțiune, precum Top Secret sau Top Gun. De-a lungul anilor acesta nu doar a făcut parte din distribuția filmelor celebre („The Heat” sau „Batman Forever”), dar s-a remarcat în calitate de regizor și chiar scriitor.

Documentarul „Val” va fi lansat în cinematografele din SUA în data de 23 iulie.

Distribuie articolul: