Fotbaliștii echipei Sheriff Tiraspol, care au jucat un meci istoric ieri seara pe stadionul de la Santiago Bernabeu, au ajuns în această dimineață acasă. Campionii au aterizat pe aeroportul de la Chișinău la șase ore după încheierea partidei, iar emoțiile, fericirea și entuziasmul încă sunt simțite atât de antrenor cât și de fotbaliștii. 

Presa din țară i-a întâmpinat pe jucători și antrenor îndată de la ieșirea din aeroport și i-au copleșit cu întrebări, iar fericirea se putea citi pe fața lor.

Pagina de Instagram a clubului de fotbal a publicat interviul cu antrenorului Iurii Vernidub care a mărturisit că se mândrește foarte mult cu „elevii” lui care au jucat un meci foarte bun și câștigul este unul meritat.

„Sunt nişte emoţii de nedescris. Desigur că Real e Real, a atacat, noi ne-am apărat. Am folosit toate şansele pe care le-am avut şi consider că am câştigat pe bună dreptate. Mă bucur că nu ne-am oprit şi am jucat până la urmă, şi am dat al doilea gol extraordinar.”, a menționat Yuriy Vernydub, antrenor Sheriff Tiraspol.

Jurnaliștii au obținut câteva replici și de la marcatorul primului gol în poarta lui Real, uzbekul Jasurbek Yakshibaev, care a mărturisit că de mic copil visa să joace împotriva echipei spaniole.

„Eu am visat la acest lucru din copilărie, sa joc contra lui Real. Iar faptul ca aseară am înscris in poarta lor, nici cuvinte nu am sa redau ce simt”, a relatat Jasurbek Yakshibaev, atacant Sheriff Tiraspol.

Sheriff Tiraspol va juca următorul meci din faza grupelor Ligii Campionilor în 19 octombrie la Milano cu Inter.

Citește și: Un meci istoric care a zguduit întreaga țară! Sheriff Tiraspol i-a „împușcat” pe Real Madrid 2-1