Revista on-line pentru femei EA.md împlinește 5 ani. De 5 ani facem mai fericite, mai informate și mai pline de motivație femeile din Republica Moldova. Și nu numai. Ne-am propus să sărbătorim acest eveniment altfel, prin acte de binefacere, dăruind speranţe şi realizând vise. Pentru fiecare din cei 5 ani ani ai revistei vom face fericit câte un copil.

Iată de ce, EA.md iniţiază o campanie de colectare de fonduri pentru a facilita deplasarea a 5 copii din Moldova, la (re)protezare în Italia. Sunt copii care fie s-au născut cu malformaţii congenitale, fie au rămas fără o parte din membu în urma unui accident casnic. Cinci copii fără o mânuţă au nevoie de ajutorul nostru.

Şi pentru că nu putem face minuni, vrem măcar să realizăm visul lor de a avea o mânuţă, dacă nu adevărată, măcar una care arată aproape identic. Vrem să le întindem acestor copii o mână de ajutor, aşa că venim cu un apel către fiecare cititoare fidelă a revistei noastre – să se implice şi să contribuie, alături de noi, la realizarea a 5 vise. Pentru că suntem femei. Pentru că suntem mame. Pentru că ne pasă.

EA.md își propune să adune 3000 de euro, sumă necesară pentru deplasarea celor 5 copii, împreună cu însoțitorii lor (10 persoane tur-retur), în Italia.

1. Alexandrina Pavalache (7 ani)

2. Sabina Paicu (9 ani)

3. Mihai Dascălu (10 ani)

4. Ilinca Grib (2 ani)

5. Anișoara Negrei (14 ani)

Revista EA.md va veni în următoarele zile cu poveştile acestor copii, despre drama mamelor, despre bucuriile şi emoţiile copiilor la prima protezare, atunci când au aflat că vor avea, în sfârşit, o mânuţă… aproape adevărată.

Cazurile celor 5 copii au fost selectate prin Organizația Obștească „ABC – acorduri, binefacere, cooperare”, care facilitează deja de mai bine de 8 ani legatura dintre copiii cu malformații din Moldova cu Spitalul de protezare din Italia, unde aceștia sunt ajutați gratis.

Toţi cei care doresc să-i ajute pe aceşti copilaşi pot să se alăture acțiunii noastre, făcând o donație cu specificarea: „Campania EA.md”. Împreună putem realiza vise!

DATE BANCARE

A.O. “ABC- acorduri, binefacere, cooperare”

Sediul: mun. Chișinău, str. Mesager 1/3, Republica Moldova

c/f: 1014620004646

c/d: 22242326775 MDL

c/b: AGRNMD2x876

BC Moldova Agroindbank S.A., fil. nr. 2, Chișinău

Conducător: Zaharia Silvia

Persoană de contact: Cristina Zaharia, 069995040