Olga Buzova a fost invitată la o emisiune pentru a vorbi despre fotbal și performanțele fotbaliștilor ruși. Din păcate, pentru aceasta, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. Comentatorul sportiv Dmitry Guberniev i-a adresat o întrebare, care pare că a pus-o în impas pe Buzova, iar de aici totul a degenerat într-un mare scandal. 

Comentatorul sportiv ar fi vrut să o pună la zid pe Buzova cu mai multe întrebări despre fotbal. Aceasta însă și-a ieșit din fire, iar întrebarea: „Olga, ai încetat să bei coniac dimineața?” i-a pus capac.

Vedeta a început să plângă și s-a declarat umilită de întrebarea comentatorului. „Eu nu beau. Am suferit o operație complicată și nu beau deloc”, a spus cântăreața printre lacrimi.

Comentatorul sportiv i-a spus Olgăi că întrebarea lui este de fapt replica unui celebru luptător și că nu are legătură cu ea.

Întregul moment îl vezi în video-ul de mai jos: 

După emisiune fostul iubit, Dava i-a luat apărarea Olgăi. Iată ce a scris acesta pe pagina sa se Instagram:

„Omul care are nevoie de ajutor mereu îl va găsi la mine, doar să știu. Mie nu îmi este indiferent de oameni, chiar dacă aceștia nu mai fac parte din viața mea. Dumneavoastră, Guberniev, cred că trebuie să învățați ce este tactul. Este un act mizerabil să atacați în emisie directă o fată. Îmi este milă de dumneavoastră”.

Și Dima Bilan a postat recent un mesaj de încurajare pentru Olga. Acesta a mărturisit că o respectă foarte mult pentru faptul că evoluează și că îi este silă de oamenii care o atacă doar pentru a atrage atenție asupra lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dima Bilan (@bilanofficial)

Distribuie articolul: