Pe 24 mai a avut loc finala celui de-al șaptelea sezon al emisiunii „Burlacul” de pe canalul TNT. În sfârșit, publicul a aflat pe cine a ales Anton Krivorotov. Finalistele proiectului au fost Liza Adamenko, în vârstă de 21 de ani, și Barbara Pino, în vârstă de 27 de ani.

În emisiunea finală, Liza a aranjat pentru Anton un zbor incredibil de elicopter peste Istanbul. Întâlnirea a continuat deja la hotel, unde pe eroi îi aștepta o cină romantică.

Iar întâlnirea cu Barbara Pino a început dimineața devreme în Cappadocia. Cei doi au întâlnit zorii de la înălțime, într-un balon. Seara au luat o cină și au dus o conversație plăcută din inimă.

În momentul în care trebuia să facă alegerea, Anton a dat numele celei care l-a cucerit și i-a dăruit inelul mult râvnit. Zvonurile care au existat de ceva timp s-au dovedit adevărate. Krivorotov a ales-o pe frumoasa cubaneză Barbara Pino, cu ea își vede viitorul. Anton a recunoscut că a avut sentimente speciale pentru ea încă din ziua în care s-au cunoscut.

Barbara nu-și putea reține lacrimile de bucurie. După ce s-au sărutat, cei doi au sunat-o pe mama lui Anton pentru a-i da vestea cea mare.

„Nu știu cum se vor așeza lucrurile în viața noastră, pentru că nimeni nu poate prezice viitorul, dar pot promite – voi face tot posibilul să fim împreună”, a promis burlacul.

Pentru a doua finalistă Liza Adamenko, seara s-a încheiat cu tristețe. Krivorotov a spus că simpatia lui aparține alteia: „Știi ce este iubirea? Dacă știi, vei respecta orice decizie pe care o iau. Am înțeles pentru mine despre ce este vorba și m-am îndrăgostit cu adevărat, vom lăsa proiectul împreună, dar vom merge pe căile noastre separate”, i-a spus acesta Lizei.

Știm deja că filmările s-au încheiat ceva timp în urmă și se pare că Anton și Barbara sunt și acum împreună.

View this post on Instagram

Не знаю с чего начать💛.Помню чувство волнения ,мокрые ладони , сомнения 😩.Думала ли я в тот момент ,что все так обернётся ?Конечно же нет.Мы проделали огромный путь и за этот период времени я испытала нереальное количество эмоций.Все же ,как бы мы не хотели предсказать будущее мы никогда не узнаем, что подготовила для нас судьба⚛. Никогда не думала ,что окажусь на реалити шоу.И совершенно не рассчитывала встретить там любовь.В голове до сих пор не укладывается.Как так💗?

A post shared by BARBARA PINO 🌍♻️ (@solansbarbara) on

Sperăm că cei doi nu vor parcurge drumul lui Egor Kreed și Dasha Kliukina, câștigătoarea sezonului șase, ei despărțindu-se după încheierea filmărilor.

Sursa: Woman.ru

Video: Youtube