Cristina Gheiceanu trece prin momente grele. Bunica jurnalistei a suferit un accident vascular și a fost internată în spitalul din Florești, acolo ar fi trebuit să fie ajutată să își revină însă lucrurile nu au stat deloc așa, cel puțin asta a povestit Cristina pe rețelele sociale. Jurnalista a scris că bunica sa, din cauza neglijenței medicilor a ajuns în comă profundă. 

„Nu sunt genul care să-și plângă amarul pe rețelele de socializare, dar de dată această mă simt atât de neputincioasă, îndurerată, îngrozită și furioasă pe sistemul medical din unele spitale din țară!

Bunica mea a suferit un atac cerebral pe 31 decembrie! Mătușa mea era la ea! Așa că, a sunat îndată urgență. Mașină a venit repede și era dotată. Respectiv, bunica a primit primul ajutor. Dar ce s-a întâmplat mai departe, e groaznic!

Se pare că în Spitalul din Florești, acolo unde a fost internată bunica mea, trebuie să alegi când să te îmbolnăvești și să ai grijă ca nu cumva asta să se întâmple de sărbători!

Un specialist a consultat-o pe bunica abia după două zile de la atac! Două zile….când după un atac cerebral fiecare minut este de AUR!

Rudelor li s-a dat de înțeles că și așa e bătrână și mare lucru nu se poate face! Totuși, bunica și-a revenit un pic. A început a rosti cuvinte, a recunoaște fețele și a mânca foarte puțin! Apoi, starea ei de sănătate a început să se înrăutățească. Abia ieri a venit un alt medic să o consulte și a fost mirat că bunicii mele nu i-a fost pusă o perfuzie foarte importantă și că nu e posibil ca ea să arate mai rău, după ce își revenise!

De transportat la Chișinău au spus că nu e posibil, în perioada respectivă!!! Și în general, au spus că ei ajutor au acordat și că după data de 9 ianuarie o putem lua acasă, căci ei ce au avut de făcut, au făcut!

Astăzi, suntem anunțați că bunica e în comă profundă!!!!!

Mă întreb cum e posibil așa ceva? Dacă sunt sărbători, oare niciun medic nu lucrează în acest spital? Nu mai spun de faptul că toată lumea vorbește că acolo, fără mită, medicul nici nu te privește, iar dacă ai peste 70 de ani ești bătrân și ASTA E….

Cât de neputincioși suntem în față unui sistem bolnav? Oare cât mai poate continuă asta? Chiar vreți să ne luați toți buneii?.”, povestește îndurerată Cristina.

Citește și: Cristina Gheiceanu a dezvăluit 10 lucruri pe care nu le știai despre ea (Foto)

Distribuie articolul: