Dacă și ție ți-a plăcut prima parte a filmului „The Suicide Squad”, din 2016, atunci această veste este pe placul tău. A fost lansat primul trailer al noului film și în același timp s-a anunțat pe ce dată va fi lansarea peliculei.

Și de această dată, ne vom delecta cu jocul incontestabil a unora dintre cei mai cotați actori de la Hollywood, iar noi vrem să o scoatem în evidență pe superba Harley Quinn, adică Margot Robie. Deși o bună parte din caractere vor apărea și în al doilea film, Will Smith nu va reveni, locul lui va fi luat de un alt actor, considerat de revista People – cel mai sexy bărbat în viață în 2019. Este vorba despre Idris Elba. Totuși acesta va interpreta un alt personaj, așa că Smith, are șansa să revină în film în viitor. De asemenea, o mare surpriză este alăturarea lui Sylvester Stalone, dar rolul pe care îl joacă rămâne în secret.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Suicide Squad (@thesuicidesquad)

The Suicide Squad va fi lansat pe 6 august 2021 în cinematografe și pe HBO Max și redescoperi așa personaje precum colonelul Rick Flag, Harley Quinn, Polka-Dot Man, Ratcatcher, Bloodsport, King Shark etc.

Urmărește trailerul în video de mai jos.

Nu-i așa că abia aștepți lansarea?

Sursa: Youtube  / Movie Coverage