Solista, în vârstă de 39 de ani, încă încearcă să scape de sub influența tatăl său. Tutela judiciară a lui Jamie Spears, impusă de 13 ani, distruge viața vedetei. Britney a mărturisit că nu are de gând să mai apară pe vreo scenă, până când nu va fi „liberă”. 

„Cât timp tatăl meu controlează ceea ce port, spun sau gândesc, nu o să mai apar pe vreo scenă. Am făcut asta în ultimii 13 ani. Prefer să împărtășesc cu voi clipuri din sufrageria mea, în loc de cele de pe o scenă din Vegas”, a scris Britney Spears într-o postare pe Instagram.

Foto: pasadenastarnews.com

Cântăreața este indignată că nu i se oferă niciun pic de libertate, atât în viața personală, cât și în cea artistică.

Vă amintim că Britney Spears este supărată și pe sora ei. În 2017, Jamie Lynn a enervat-o pe Britney, după ce a apărut pe scena de la Radio, Disney Music Awards și a cântat un remix al piesei „Till the World Ends”, lucru pe care Britney nu l-a uitat nici până în ziua de astăzi.

Nu-mi place să sora mea a apărut la un eveniment și mi-a transformat cântecele în remixuri. M-a rănit profund. Mie mi-a mai rămas doar speranța, iar speranța este ceva foarte greu de ucis”, a mai scris solista pe Instagram. Lui Britney Spears i s-a permis să-și angajeze propriul avocat, pentru aceasta a fost un pas foarte important în drumul spre libertate.

Foto: feminist.ro

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)


Dacă își iubește fiica se va retrage, este timpul să meargă mai departe”, aceasta a fost propunerea avocatului către tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears.

Foto: pagesix.com

 Sursa: profm.ro

Distribuie articolul: