Britney Spears apare deja pe rețelele de socializare mult mai încrezătoare în sine, mai zâmbitoare, mai senină și doar alături de persoanele potrivite. Celebritatea recupereză pentru ce a pierdut în cei 13 ani în care a fost sub controlul tatălui ei. Se bucură de viață și profită la maximum de ea. 

Citește și: În sfârșit! Tatăl lui Britney Spears înlăturat oficial din rolul de tutore. „Un pas semnificativ spre libertatea ei”

Zilele acestea Britney împărtășește pe profilul ei de Instagram cele mai frumoase momente  petrecute alături de fiii ei.

Artista a început să petreacă din ce în ce mai mult timp alături de fiii ei, Sean Preston, de 16 ani, și Jayden James, de 15 ani, care locuiesc împreună cu fostul ei soț, Kevin Federline.

„Am mers împreună cu copiii mei la impresionanta expoziție Van Gogh. A fost atât de bine. Eu nu ies prea des din casă, din acest motiv am fost foarte încântată. Am mers împreună cu oamenii care m-ar iubi mereu, indiferent de cât de prostesc m-aș purta atunci când deschid gura”, a scris Britney pe profilul ei de Instagram. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears și Kevin Federline, s-au căsătorit în 2004 și au divorțat doi ani mai târziu. Artista a pierdut custodia băieților în 2007.

Sursa: Britney Spears

Distribuie articolul: