Recent Britney Spears a transmis un mesaj destul de dur familiei ei, aceasta a menționat că a fost rănită mai mult decât a crezut vreodată că va fi. 

Foto: marca.com

Vă amintim că tatăl lui Britney a pierdut temporar tutela asupra artistei în septembrie anul acesta. Totuși, în viitorul apropiat, va avea loc o audiere, la care va deveni clar dacă va  pierde complet  tutela sau nu. 

Citește și: În sfârșit! Tatăl lui Britney Spears înlăturat oficial din rolul de tutore. „Un pas semnificativ spre libertatea ei”

„Nu e ciudat să stabilești întâlniri cu oamenii dragi și să știi că vor pleca în doar 10 minute?” a întrebat Britney.

Fiecare persoană cu care mă întâlnesc și cu care mă deschid, imediat spun că vor pleca într-o călătorie timp de două săptămâni…ok, am înțeles. Oamenii îmi sunt alături doar atunci când le este convenabil. Ei bine, acum nu mai sunt disponibilă pentru niciunul dintre ei! Nu mă deranjează să fiu singură, de fapt m-am săturat să fiu această „Maica Tereza” care mereu îi înțelege pe toți”, a scris vedeta.

„Dacă ești nepoliticos/ă cu mine atunci am terminat. Acest mesaj este pentru familia mea. Pentru că am fost rănită mai mult decât m-aș fi gândit vreodată”, a mai adăugat Britney Spears.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: