După ce a câștigat în instanță și a fost eliberată de sub tutela tatălui său Jamie Spears, Britney, în vârstă de 39 de ani, a plecat imediat să se odihnească împreună cu logodnicul ei de 27 de ani, în ținuturi calde.

Cuplul se bucură de o vacanță de vis pe o plajă cu nisip alb și astfel își sărbătoresc victoria. Vedeta spune că se simte ca în rai și că este mai fericită ca niciodată. După ce viața ei a fost strict controlată de tutela tatălui, acum ea poate gusta din libertatea mult așteptată. Astfel acum ea poate face ce vrea și cum vrea, iar rețelele ei sociale nu mai sunt controlate de nimeni. Ieri, Britney a împărtășit o serie de poze topless și chiar nud! Ea și-a ascuns părțile intime cu ajutorul unor emoji în formă de flori.

Vedeta a ținut să menționeze faptul că toate pozele publicate nu au fost editate sau procesate prin photoshop. Fanii ei care au susținut-o tot acest timp, și au lansat chiar o campanie prin care au cerut eliberarea ei de sub custodie, au remarcat că în sfârșit vedeta arată fericită.

Chiar și Paris Hilton a comentat fotografiile publicate: „Mă bucur că te văd în sfârșit fericită și liberă. Chiar meriți!”, a scris vedeta.

În fotografii Britney a pozat pe plaja cu nisipul alb, doar în chiloți și cu mâinile care îi acoperă ușor sânii. Iar, cele mai „fierbinți” fotografii au fost făcute în baia hotelului, unde ea a pozat foarte sexy și fără haine sau lenjerie!

Foto: Instagram/ Britney Spears

Distribuie articolul: