Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a postat luni un mesaj emoționant pentru urmăritorii ei pe Twitter, la mai puțin de o săptămână după ce Jamie Spears a fost înlăturat din rolul de tutore.

„N-am cuvinte, datorită vouă și a rezistenței voastre constante în a mă elibera de tutelă, acum viața mea se îndreaptă într-o altă direcție. Am plâns două ore noaptea trecută fiindcă fanii mei sunt cei mai buni din lume”, a scris cântăreața. 

„Simt inimile voastre și voi o simțiți pe a mea atât de adevărat știu că e”, a mai adăugat artista lângă o înregistrare video. 

În aceeași zi, Britney fiind confuză, a decis să se adreseze fanilor ei pentru ajutor. Astfel, pe profilul ei de Instagram a întrebat urmăritorii, unde ar trebui să se căsătorească cu logodnicul ei, Sam Asghari?

„Avem o încurcătură, o mare problemă chiar. Habar n-am unde ar trebui să ne căsătorim. Nu știm dacă să ne căsătorim în Italia, Grecia, Australia sau New York”, a scris vedeta.


Britney a explicat că Sam a fost cel care i-a dat această idee: „De ce nu-ți întrebi fanii? Poate ei vor spune unde să ne căsătorim”.

Așa și a fost, vedetele au primit multe sfaturi ce ține de un loc potrivit și romantic. Rămâne doar să vedem locația care a fost aleasă de cuplu pentru a sărbători evenimentul special din viața lor. 

Vă amintim că recent Britney a primit victoria majoră la care a muncit foarte mult timp. Cântăreața nu mai este sub tutela tatălui său.

Citește și: În sfârșit! Tatăl lui Britney Spears înlăturat oficial din rolul de tutore. „Un pas semnificativ spre libertatea ei”

Potrivit documentelor depuse la tribunal, tatăl artistei a menționat că aceasta nu ar mai avea nevoie de tutelă, acțiune pe care avocatul lui Britney a calificat-o ca „o victorie juridică majoră”. Cazul va continua cu noi audieri pe 12 noiembrie, când va fi analizată eliminarea tutelei.

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: