Recent starul din „Game of Thrones”, Sophie Turner și-a surprins fanii cu un nou stil – vedeta și-a făcut breton! Se pare că, curând bretonul iarăși va deveni un trend al frumuseții, iată cui i se potrivește și cum trebuie purtat! 

Actrița din „Game of Thrones”, Sophie Turner și-a surprins fanii cu o nouă coafură – starul a hotărât să-și schimbe radical imaginea și să-și facă breton.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🇬🇧 #Fringe or 🇺🇸 #Bangs ? @sophiet promoting @xmenmovies today in London 💇🏼‍♀️ by me using @wellahairusa 👗 @kateyoung 💄 @georgieeisdell #sophieturner #xmen #wella #gameofthrones

O postare distribuită de Christian Wood Hair Stylist (@cwoodhair) pe

În mediul virtual, schimbarea actriței a fost întâlnită cu entuziasm. Mulți nici măcar nu au recunoscut-o din prima. Între timp, fanii cei mai atenți ai actriței au sugerat că Sophie Turner nu și-a făcut breton, dar doar a profitat de niște extensii.

De un lucru suntem siguri – bretonul revine în modă! Acest tip de coafură a reușit deja să cucerească inimile mai multor fashioniste.

Iar dacă demult visai să-ți schimbi viața, încearcă să-i redai înfățișării tale o schimbare, bretonul poate fi o opțiune numai bună. Cu toate acestea trebuie să ții cont de faptul că bretonul se privește cel mai bine pe părul drept, în acest caz o astfel de coafură este foarte ușor de aranjat. Dacă ai părul ondulat, nu înseamnă că nu poți avea breton, trebuie doar să ții cont că v-a trebui să-l aranjezi cu o placă de îndreptat părul.

Dacă ai îndoieli despre cum o să îți stea cu breton îți recomandăm să apelezi la sfatul specialistului, acesta o să-ți ofere sfaturi prețioase despre cum să-ți faci un breton care să armonizeze cu forma feței. Dar dacă, totuși nu dorești să-ți asumi riscul, noi îți recomandăm să faci la fel ca Sophie Turner și să apelezi la extensii de păr.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: