Copiii adoră tot ce înseamnă dulce și ciocolată. Deși nu este chiar sănătos, copiilor nu le poți explica acest lucru. Una dintre alternative sunt brânzelele, dar, să fim sinceri, nici acolo nu suntem convinși că este totul sănătos. Anume din această cauză am decis să împart rețeta de care mă folosesc deja al doilea an consecutiv. 

Ingrediente

  • 150 g de ciocolată (eu folosesc cu lapte)
  • 100 g de brânză
  • o lingură cu miere sau alt îndulcitor

Vei avea nevoie și de forme din silicon, cele din hârtie nu sunt potrivite

Mod de preparare

  1. Topește ciocolata pe aburi.
  2. Amestecă brânza cu îndulcitorul, până se încorporează bine.
  3. După ce s-a topit ciocolata, unge formele cu ajutorul unei perii din silicon.
  4. Pune formele în congelator pentru 10 minute, ca să se prindă ciocolata.
  5. Scoate formele din congelator și umple-le cu brânză, după care iară-și le pui în congelator.
  6. După ce expiră timpul, unge cu ciocolată deasupra la brânză și lasă-le pentru încă 10 minute.
  7. Scoate brânzelele din congelator și servește cu familia.

Poftă bună!