Pentru al doilea an consecutiv, brandul Optiplaza Moldova a fost decernat cu medalia de aur în cadrul competițiilor mărcilor comerciale Notorium 2020. Recunoștința brandului vine de la clienții care optează pentru ochelari, rame, lentile sau ochelari de soare de la Optiplaza. Iată ce cadouri și surprize vă așteaptă în showroom.

Toate brandurile de ochelari și lentile de calitate la Optiplaza

„Aceasta este distincția atât de așteptată, într-un an în care a fost complicat pentru toată lumea… Echipa Optiplaza a fost extraordinar de bravo, cu răbdare și insistență, cu dedicație pentru fiecare brand în parte. Îmi doresc și în continuare să avem clienți mulțumiți, iar noi vom depune tot efortul pentru acest lucru”, a menționat în cadrul unui interviu LIVE, imediat după eveniment, Tatiana Colesnic, reprezentant Optiplaza Moldova.

Black Friday pentru fiecare și reduceri de ziua ta sau de ziua onomastică

„La Optiplaza avem acum Black Friday și reduceri mari pentru colecțiile de ochelari din stock. Vreau să vă anunț că la început de an vor fi colecțiile noi, care vin în show-room chiar dacă e pandemie. Mai mult, oferim clienților noștri reduceri de ziua de naștere, de ziua numelui sau cu alte ocazii frumoase, pentru că deviza noastră este să avem doar clienți mulțumiți de serviciile și produsele Optiplaza Moldova”, a mai menționat Tatiana Colesnic.

P