S-au iubit mult și au educat șase copii. Mare a fost șocul când cel mai îndrăgit cuplu de la Hollywood și-a spus adio. Brad a început să își înnece amarut în băutură, iar ea parca era mai slabă ca niciodată. Lucrurile, însă par să se așeze la locul lor. Brad a reușit să își învingă patima, iar Angelina arată din ce în ce mai bine.

În acest weekend cei doi actori au strălucit la doua evenimente diferite.

Brad a surprins cu apariția sa la Gala LACMA din Los Angeles. Actorul parcă a întinerit, căci cele mai recente fotografii cu el sunt de-a dreptul superbe. Are o freză nouă, o dispoziție extraordinară și, îmbrăcat într-un costum negru de la Gucci, s-a distrat sâmbătă seara la o gală în cinstea artistului Mark Bradford și a regizorului George Lucas.

GettyImages-870385002-768x569

Chiar dacă la un astfel de eveniment se cosumă băuturi alcoolice, Pitt a socializat fără a se atinge de paharele cu licori bahice.

GettyImages-870383778-768x544

Să se datoreze această schimbare sosiei mai tinere a Angelinei Jolie, cu care, chipurile, actorul are o relație? Amintim că la sfârșitul lunii octombrie s-a zvonit că Brad se întâlnește cu o tânără actriță, Ella Purnell, 21, pe care am văzut-o în rolul adolescentei din ”Maleficent”, versiunea mai tânără a personajului jucat de Angelina Jolie.

Și Angelina a fost o apariție încântătoare la Hollywood Film Awards.

A avut un și un motiv bun pentru a face asta, și anume, revendicarea trofeului de ”Cel mai bun film străin de la Hollywood” pentru pelicula „They First Killed My Father”, pe care a regizat-o și scris-o.

angelina-jolie-GettyImages-870691972-768x524

Actrița de 42 de ani a pășit grațioasă pe covorul roșu al acestui eveniment de la Hollywood, demonstrând că e în continuare una dintre cele mai sexy și frumoase femei din lume.

BEVERLY HILLS, CA - NOVEMBER 05: Honoree Angelina Jolie attends the 21st Annual Hollywood Film Awards at The Beverly Hilton Hotel on November 5, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

Cu această ocazie, Angie a îmbrăcat o superbă rochie de mătase gri, care îi venea ca turnată, la cei 1,69 ai ei. Materialul fluid îi urmărea fidel linia corpului, scoțându-i în evidență atuurile fizice, precum picioarele interminabile, talia foarte subțire și bustul generos. De altfel, toți au întors privirile după celebra actriță, mai ales că aceasta a ales să nu poarte sutien sub această rochie senzuală.

attends the 21st Annual Hollywood Film Awards at The Beverly Hilton Hotel on November 5, 2017 in Beverly Hills, California.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, au fost împreună de peste zece ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Citește și:  Angelina Jolie arată tot mai bine! Frumoasa actriță a strălucit într-o rochie muștar (Foto)