Nu numai divele de la Hollywood reușesc să înghețe în timp uimindu-și fanii cu look-ul lor mereu tânăr! Brad Pitt impresionează din nou cu… efectul „Benjamin Button”, celebrul său personaj din 2008, care întinerea în loc să îmbătrânească.  

Actorul a fost surprins pe platourile de filmare ale noului său film, „Babylon.”  Îmbrăcat în tonuri de bej și negru, accesorizat cu ochelari de soare, cu părul dat pe spate și cu o mustăcioară abia sesizabilă, Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, arată ca un adevărat sex simbol.

Acesta o va avea ca parteneră de film pe Margot Robbie, alături de care a jucat și în „Once Upon a Time… In Hollywood”, film pentru care a câștigat un premiu Oscar.

Pe lângă cei doi, în film vor mai apărea Samara Weaving, Olivia Wilde, Jean Smart, Tobey Maguire, Max Minghella, Katherine Waterston și alții.

Premiera filmului  urmează să aibă loc în ziua de Crăciun, în 2022.

Acesta nu este singurul proiect notabil al lui Brad Pitt. Presa a scris de curând că actorul va juca într-un triller alături de bunul său prieten, George Clooney.  Cei doi au mai apărut împreună în trilogia „Ocean’s” și în Burn After Reading, din 2008.

Distribuie articolul: