Da, Brad Pitt înaintează în vârstă, dar asta nu îi știrbează deloc din farmec, ba dimpotrivă… Actorul apare într-un nou spot publicitar wow. Acesta promovează un aparat de cafea. Ne temem că multe femei vor arunca apartul vechi de cafea și vor dori să bea și ele din ceea ce actorul zice că e minunat… 

Brad Pitt a devenit ambasador al brandului De’Longhi şi apare într-o reclamă de mare impact, unde îl vedem rebel, pe motocicletă, cu şarmul său specific.

„Sunt un băutor de cafea convins. Este deliciul meu. De obicei, beau trei cappuccino dimineaţa şi dacă am multă treabă după-masa, mă răsfăţ şi cu un espresso”,a spus Brad.

Nu demult, actorul s-a destăinuit revistei Esquire Magazine şi a povestit despre cum o mai duce în prezent: acesta recunoaşte că de când a mai îmbătrânit, caută mai mult confortul. „Îmi plac lucrurile fireşti, obiectele dedicate, precum un ceas simplu sau o cameră foto. Nu-mi plac lucrurile ostentative şi sunt atent la detalii. Este epuizant să mă ghidez după tendinţe şi detest clasamentele, nu vreau să fiu în vreunul”, a mărturisit Brad Pitt. El a mai explicat: „Treaba e simplă. Pe măsură ce îmbătrâneşti, devii mai ţâfnos.”

Distribuie articolul: