Weekend cu totul special în familia Laurei Cosoi. Actrița de peste Prut și-a încreștinat sâmbătă cea de-a doua fetiță. Botezul a fost unul deosebit, organizat în aer liber, tocmai în Maramureș, acolo unde a avut loc și botezul primei fetițe, menționează ADPM.ro.

Laura Cosoi a făcut sâmbătă botez în aer liber. Actrița și-a creștinat în Maramureș cea de-a doua fetiță, pe micuța Vera. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru rustic, tradițional.

Așa cum s-a întâmplat și la botezul Ritei, Laura Cosoi și-a dorit și pentru Vera un botez tradițional în aer liber. Drept locație a ales Casa Olarului din Baia Sprie. Cei care au întreținut atmosfera la petrecere au fost frații Petreuș, cu muzică populară din zona Maramureș.

 

Pentru botezul Verei, Laura Cosoi a ales să poarte o rochie diafană, lungă, într-o nuanță de albastru deschis. Iar cea mică a purtat o rochiță cu motive tradiționale.

Drept mărturii, invitații au primit câte un fir de busuioc prins de icoana Maicii Domnului. Și dacă tot vorbim de invitați, de la eveniment nu au lipsit bunii prieteni ai Laurei, Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Distribuie articolul: