Este mereu în fața oamenilor, având de fiecare dată cuvintele în buzunar, arată foarte bine la orice eveniment sau la ecrane și îi place să le zâmbească oamenilor. Despre Bogdan Dascăl vorbim, prezentator radio și tv, moderator cu sute și poate mii de evenimente în spate, actor de film și textier. L-am provocat pe Bogdan la o vizită la estetician, iar el ne-a dezvăluit mai multe detalii din viața sa de prezentator și cât de mult contează în această meserie imaginea.

Tatiana Gavliuc, esteticiana Daria Room l-a întâmpinat la #Cactus și i-a povestit prezentatorului despre efectele miraculoase ale tratamentului cu oxigen hiperbaric: „Oxigenul este foarte important pentru celulele noastre, el ne dă energie și susține viața. Atunci când celulele nu sunt oxigenate, riscăm să îmbătrânim pielea. Un tratament cu oxigen hiperbaric, reinfuzează celulele cu oxigenul de care au nevoie, astfel îmbunătățește circulația sângelui, neutralizează toxinele, reglează PH-ul pielii și oxigenează țesuturile”, i-a explicat esteticiana.

Prezentatorul a recunoscut, are riduri, însă nu le-a dus niciodată într-un salon de estetică facială. Este însă mândru de ele:

„Nu mă tem de îmbătrânire, dacă ea „nu doare”, cred că trebuie să trăim acum, astăzi, nu ieri și nu mâine. Dacă totul se trăiește acum, intensitatea e cea adevărată. Eu nu mă forțez să zâmbesc oamenilor și de asta am riduri – iar starea asta de bucurie mă face fericit. La radio se simte foarte mult dacă zâmbești și le spun asta colegilor mai tineri. Întâmplător ascult radio și simt de la difuzor că omul nu are căldură în voce, nu zâmbește când vorbește. Spectatorul, ascultărorul, invitatul nu știe tragediile vieții tale, iată de ce uneori mă impun să zâmbesc, pentru că este parte din profesie, parte din imagine”, ne-a dezvăluit Bogdan Dascăl.

Invitatul nostru știe însă sigur: în imagine trebuie să investești, ea este cartea ta de vizită: „Imaginea este o investiție. Gândirea, aspectul și modalitatea de a le combina sunt cele trei lucruri care funcționează în viață pentru mine. După 5-6 evenimente la rând, după 11, câte am avut maximum în 2018, e normal să se simtă cumva o oboseală pe față, cel puțin din cauza nesomnului. Însă dacă imaginea per ansamblu arată bine – oboseala din ochi va trece neobservată. Eu nu consum alcool și nici nu mănânc la o nuntă. Eu cred că dacă aș mânca m-aș degaja, dar eu la un eveniment sunt la muncă și trebuie să fiu în priză. Plus evit în acest fel cearcănele și disconfortul”, recunoaște Bogdan Dascăl.

Experiența însă a fost pe potriva așteptărilor. Bogdan a ieși mai luminos și mai plin de vitalitate. „Recunosc, nu am fost niciodată la un salon cosmetologic, dar experiența mi-a plăcut foarte mult. Eu fac oxigenare periodic, pentru că sunt un pescar înrăit și o tură pe Nistru îți dă mult oxigen „în față”. Procedura a fost o pregătire foarte bună pentru tenul meu, întrucât urmează o lună de aventuri mari pentru mine, inclusiv la altitudini cu mai puțin oxigen. Urmează o expediție prin Peru, cu escapade montane, pe care abia o aștept”, ne-a mai dezvăluit prezentatorul.

Mai multe detalii vedeți pe pagina Daria Room

P