O nouă tunsoare face ravagii printre femeile care adoră părul scurt. Vorbim despre bobul italian, care se diferențiază de cel francez prin faptul că are volum și este un pic mai lung decât cel clasic. 

Bobul italian este purtat cu mândrie de superba actriță Monica Bellucci.Este o tunsoare feminină și elegantă, care se potrivește cel mai bine celor care au părul des și voluminos în mod natural.

„Este un bob cu vârfuri groase, care ajunge până la nivelului gâtului, suficient de lung pentru a putea fi prins în coadă”, declară hairstilistul Nick Latham pentru glamourmagazine.co.uk.

Vârfurile tăiate gros, cu linii minimaliste, și șuvițele inegale subtile oferă mai mult volum și fac părul să arate mai des și mai bogat.

„Cea mai frumoasă parte a acestei tunsori este versatilitatea sa. Volumul obținut atunci când îți usuci părul natural îi oferă o alură relaxată, dar poți folosi o perie pentru a întoarce vârfurile, astfel încât să obții un look glamour inspirat de anii ’60”, a declarat hairstilistul Sean Paul Nother. Mai mult, arată excelent indiferent ce tip de cărare alegi.

Poartă-l cu o cărare pe mijloc pentru a-ți pune pomeții în valoare sau dă-l după urechi, astfel îți eliberezi chipul și îți evidențiezi mai bine trăsăturile.

Desigur, înainte să optezi pentru o astfel de tunsoare trebuie să te sfătuiește foarte bine cu specialistul pentru că nu avantajează pe oricine și aici vorbim de forma feței.

Distribuie articolul: