Celebra păpușă Barbie împlineşte anul acesta vârstă de 60 de ani. Cu această ocazie, producătorul de jucării Mattel şi studioul Warner Bros au decis să lanseze un film de animație din distribuţia căruia vor face parte actori în carne şi oase.

Pentru debutul lui Barbie pe marele ecran, producătorii au optat pentru o actriţă blondă, cu ochi albaştri şi corp longilin. Astfel, actriţa australiană Margot Robbie este cea care va interpreta rolul păpușii Barbie în primul film consacrat acesteia.

„Sunt foarte onorată să primesc acest rol şi să produc un film, care, cred, va avea un impact extrem de pozitiv asupra copiilor şi asupra publicului din întreaga lume”, a declarat actrița.

Menționăm că Margot Robbie, în vârstă de 28 de ani, are deja o carieră cu 20 de filme la activ. Printre acestea se numără „Mary Queen of Scots” (2018), „Suicide Squad” (2016) sau „I, Tonya” (2017), care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Anul 2018 a fost fostul unul bun pentru păpuşa Barbie, ale cărei vânzări au crescut cu 15% în primele nouă luni, totalizând 698 milioane de dolari, scrie agerpres.ro.