Marianna Podgurskaya este tânăra femeie însărcinată, care a trecut prin coșmaruri, dar acum este bine. Femeia a fost rănită în urma bombardamentelor armatei ruse asupra maternității din Mariupol, Ucraina. Iar peste câteva zile, aceasta a născut o fetiță.

Conform presei din Ucraina, atât mama, cât și copilul sunt bine.

Despre Marianna presa a aflat datorită fotografiilor publicate pe rețelele de socializare. Ea este una dintre femeile care a fost fotografiată în timpul atacului rusesc asupra maternității din orașul Mariupol, miercuri, 10 martie.

Într-o fotografie, se vede cum tânăra, gravidă, îmbrăcată în pijama, rănită și cu sânge pe față era evacuată, printre dărămături.

Marianna Podgurskaya este bloggeriță ucraineană. Propaganda rusă acuză că tânăra însărcinată rănită la Mariupol și-ar fi înscenat prezența acolo și că ar fi de fapt o actriță plătită, acuzații care s-au dovedit false.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от БЬЮТИ БЛОГ | PRO ВOЛOCЫ (@gixie_beauty)

 

Sursa: zdg

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.